Wij zijn Ben en Bowie Verhaaren, vader en zoon, en de eigenaren bij Verhaaren bloemen die u op de markten in Tilburg kunt vinden. Ben werkt zijn hele leven al in de bloemenhandel en Bowie ook vanaf kleins af aan. We hebben gemerkt dat wij hierdoor, als vader en zoon, goed op elkaar zijn ingespeeld, een team zijn, waardoor we inmiddels een enorm kennis over het vak hebben opgedaan. Op deze manier kunnen wij onze professionele kennis niet alleen met elkaar maar ook met u delen . Dit schept een band en deze band is voor ons belangrijk. Mensen hebben vertrouwen in ons en gaan niet alleen met mooie bloemen naar huis maar ook met een prettig gevoel.
Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om voor u de mooiste bossen bloemen en boeketten samen te stellen. Het is onze passie om voor u de mooiste bloemen in te kopen en te verwerken in de mooiste boeketten. Wekelijks rijden wij meerdere keren naar de veiling in Naaldwijk. Op de bloemenveiling kopen we rechtstreeks bij de kwekers waardoor wij garant staan voor kwaliteit. Op deze manier van werken zijn wij, en ook u als klant, verzekerd van de eerste keus in verse bloemen. Er komt géén tussenpersoon aan te pas. Na alles te hebben ingekocht zorgen wij dat de bloemen gekoeld en veilig aankomen in Tilburg waar ze verdeeld en verwerkt worden. Hierna zorgen wij ervoor dat de bloemen gekoeld op de plaats van bestemming aankomen voor de verkoop.
Welke mogelijkheden hebben wij te bieden en waarvoor kunt u bij ons terecht:
U kunt niet alleen voor de mooiste bloemen en boeketten terecht. Mocht het nodig zijn verzorgen we ook bloemen voor een uitvaart.
Waar kunt u ons vinden:
U kunt bij ons terecht op de volgende dagen en tijden.
– Op de woensdagochtend zijn wij aanwezig op het Besterdplein/Molenbochtstraat in Tilburg van 09:00 tot 12:00 uur.
– Donderdagochtend kunt u bij ons terecht in winkelcentrum de Westermarkt in Tilburg-west van 09:00 tot 12:00 uur.
– Donderdagmiddag staan wij voor u klaar in winkelcentrum de Heyhoef in de Reeshof van 13:00 tot 17:00 uur.
– Vrijdagmiddag staan we op de markt in Kaatsheuvel op het Anton Pieckplein. Iedere vrijdag van 12:00-17:00.
– Iedere zaterdag staan wij op het Koningsplein in het centrum van Tilburg (voor de oude bibliotheek) van 09:00 tot 17:00 uur.